Glas plaatsen in Drachten

Bent u op zoek naar een ervaren glaszetter in de regio Drachten? Dan kunt u altijd terecht bij Van Reenen Glas. Wij hebben meer dan vijftig jaar ervaring in glas plaatsen. Onze jarenlange kennis en kunde zetten we ook met plezier voor u in! Of het nu om bedrijven of particulieren gaat: bij ons kan iedereen rekenen op goede en zorgvuldige service. Of u nu een enkel raam plaatsen wilt of de beglazing van een groot pand wilt vervangen: wij voeren uw klus met plezier uit.

Dubbel glas plaatsen

Heeft u nog enkel glas in uw woning? Dan is het aan te raden om voor dubbele beglazing te kiezen. Niet alleen kunt u hierdoor flink besparen op uw energierekening, het zal dan ook veel minder tochten in uw woning. Voor dubbel glas plaatsen kunt u vanzelfsprekend bij onze vakmannen terecht.

Daarnaast zijn wij glasspecialist op het gebied van glasmontage, glasdesign en bijbehorende glasmaterialen. En doordat we over grote voorraden en een eigen logistieke afdeling beschikken, bent u altijd verzekerd van snelle service!

Neem contact op

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden in glas plaatsen? Bent u op zoek naar deskundig advies? Of wilt u meteen onze vakmannen inschakelen? In al deze gevallen staan wij voor u klaar. Neem contact met ons op, bijvoorbeeld door te bellen naar 0512 - 24 53 11. We komen dan vervolgens zo vlug mogelijk bij u in de regio Drachten langs om u van dienst te zijn. Glas zetten? Onze specialisten staan paraat!