Onze uitgebreide glasservice

Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en diversiteit. Ons bedrijf biedt u een uitstekende glasservice. Wij proberen samen met u de uitwerking van uw idee of de oplossing van uw glasprobleem te vinden. De glasservice kan alles voor u betekenen op glasgebied; van speciale projecten, het realiseren van uw unieke glaswensen tot snel glasherstel. In Drachten en ook buiten Drachten staan wij bekend als een innovatieve en moderne glasservice.

De beste glasservice bij uw projecten

Vele tevreden klanten hebben de kwaliteit van onze glasservice ondervonden. Ons bedrijf is betrokken geweest bij grote projecten; zo hebben wij in 2009 bijvoorbeeld de scheidingswanden van de vergaderruimtes van de Raad van State in Den Haag geleverd en gemonteerd met zeer exclusieve belettering. In Lauswolt bij Beetsterzwaag hebben wij mooie afbeeldingen van familiewapens verwerkt op glas door middel van zandstraling en diverse kerken in Drachten en omgeving hebben wij voorzien van prachtig glasdesign. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de speciale projecten van onze glasservice, en ook overleggen wij graag met u over de mogelijkheden omtrent de uitwerking van uw idee. In Drachten en in de omgeving van Drachten bent u bij ons aan het juiste adres voor echte glasservice.

Onze glasservice onderscheidt zich van andere glashandelaren door zeer innovatief, modern en flexibel te zijn. Op het gebied van glas in Drachten kunnen wij vrijwel alles voor u realiseren. Niets is ons te gek! Neemt u contact met ons op als u meer informatie wilt over ons bedrijf in Drachten.