Uw professionele glashandel in Drachten

Wij zijn uw professionele glashandel in Drachten en omstreken. Als glashandel leveren we alle soorten beglazing en verwante accessoires voor zowel de particuliere woningbouw als voor bedrijfspanden in de regio Drachten. We leveren aan diverse bouwprojecten. Nieuwbouw, verbouw of renovatie; bij onze glashandel bent u aan het juiste adres. Wij werken samen met een select gezelschap specialistische glasmonteurs met een passie voor het vak. Voor glas in Drachten kunt u bij ons terecht.

Het assortiment van onze glashandel

Onze glashandel levert en plaatst in Drachten en omgeving alle soorten isolatieglas, waarbij u kunt kiezen uit diverse glaskleuren en glasdikten. Onder andere de volgende soorten zijn uit de voorraad van de glashandel leverbaar en dus direct verkrijgbaar: sierglas, draadglas, spiegels en gelaagd veiligheidsglas. En dit is slechts een kleine greep uit ons assortiment. Wilt u weten welke glassoorten u nog meer bij onze glashandel vindt? In Drachten beschikken wij over een grote showroom, waar u vele voorbeelden van glastoepassingen vindt. U bent altijd welkom om hier een kijkje te komen nemen, onze deskundige medewerkers informeren u graag.

Bij onze glashandel in Drachten vindt u kant- en klare glasproducten zoals glazen deuren, luifels en balustrades. Maar ook voor op maat gemaakt glasdesign bent u bij ons bedrijf aan het juiste adres. Ons uitgebreide machinepark wordt bemand door een team van goed opgeleide mensen die een passie hebben voor alles wat met glaswerk te maken heeft. Grote voorraden, een eigen logistieke afdeling en een grote servicegerichtheid maakt Van Reenen Glas uit Drachten tot uw ideale glashandel. Wilt u meer informatie over de producten of diensten van onze glashandel uit Drachten? U kunt altijd contact met ons opnemen.